Палермо RZ F1

Перець | Солодкий | Італійський тип
Палермо RZ F1 product photo view-5 L
Палермо RZ F1 product photo front L
Палермо RZ F1 product photo view-2 L
Палермо RZ F1 product photo view-3 L
Палермо RZ F1 product photo view-4 L
Палермо RZ F1 product photo view-5 L
Палермо RZ F1 product photo front L
Палермо RZ F1 product photo front S
Палермо RZ F1 product photo view-2 S
Палермо RZ F1 product photo view-3 S
Палермо RZ F1 product photo view-4 S
Палермо RZ F1 product photo view-5 S
Logo Sweet Palermo®
• Італійський тип червоного солодкого перцю з довгими конусоподібними плодами для вирощування у плівкових та засклених теплицях
• Плід завдовжки 15–25 см (до 30 см), товщина біля основи — 5–6 см
• Гібрид високоврожайний завдяки активному зав'язуванню плодів навіть за дефіциту освітленості
• Плоди дуже смачні! За дегустаційною оцінкою має найкращі показники зі співвідношення солодкість/кислотність, а також з таких параметрів, як соковитість, післясмак, щільність шкірки.
View Details
Your message: 5000 characters remaining.

Rijk Zwaan is committed to protecting and respecting your privacy, and we’ll only use your contact information to keep you informed about Rijk Zwaan products, services, related information and commercial & marketing activities. Please read our privacy statement on how we use your information. By clicking submit below, you consent to allow Rijk Zwaan to store and process the personal information submitted above.

Details

Назва
Палермо RZ F1
Номер
35-501 RZ
Стадія збору врожаю
У технологічній стиглості
Тип
Dulce Italiano
Бренд
Sweet Palermo®
Стійкість HR
Tm:0-2
Колір
Червоний
Форма
Видовжено-конічна
Середня маса плоду (у грамах)
120-220
Ринок призначення
Свіжий ринок
Метод вирощування
Плівкові теплиці, High Tech
Опис
Італійський тип червоного солодкого перцю з довгими конусоподібними плодами для вирощування у плівкових та засклених теплицях. Плід зелений / червоний завдовжки 15–25 см (до 30 см), товщина біля основи — 5–6 см. Перші плоди довші, потім — коротші й вирівняні. Гібрид високоврожайний завдяки активному зав'язуванню плодів навіть за дефіциту освітленості. Плоди дуже смачні! За дегустаційною оцінкою має найкращі показники зі співвідношення солодкість/кислотність, а також з таких параметрів, як соковитість, післясмак, щільність шкірки.