Knox™

Салат з унікальною характеристикою Knox™

Продукти, готові до вживання - важливий тренд в овочівницькій галузі й спосіб збільшити споживання овочів. Наша успішна інновація Knox™ - це властивість, при якому уповільнюється процес окислення салату після нарізки. В результаті, збільшується термін зберігання салату на 2 дні та більше. Таким чином, Рійк Цваан пропонує вирішення однієї з найбільш важливих завдань для компаній, що займаються нарізкою овочів, і роздрібних мереж, що пропонують продукти готові до вживання споживачам.

Численні сорти та гібриди з унікальною характеристикою Knox™

Компанія "Рійк Цваан" вже створила близько десяти типів салату з характеристикою Knox, в тому числі, ромен, Батавія, айсберг, качанний маслянистий і салат Salanova® хрусткий. Це результат 10-річних досліджень і розробок. Різні лабораторні тести, а також масштабні виробничі випробування показали, що інновація Knox дійсно успішна!

Салат залишається свіжим набагато довше

Інновація Knox розроблена в тісній співпраці з компаніями, що займаються нарізкою овочів, і представниками роздрібних мереж, для яких зміна кольору салату через окислення є однією з найбільших проблем. Салат з характеристикою Knox™ залишається свіжим довше і, відповідно, виглядає більш привабливим. Однак, це не єдина перевага: для салату з характеристикою Knox не потрібно використовувати пакування зі зниженим вмістом кисню. Внаслідок цього можливо знизити витрати й знайти більше можливостей при складанні салатних сумішей. Більш тривалий термін зберігання дозволяє зменшити відходи. Оскільки салат залишається свіжим довше при зберіганні в домашніх умовах, споживачі, найімовірніше, куплять продукт ще раз. Отже, більш висока ймовірність повторних покупок, що впливає на збільшення продажів.

Буклет про Knox™