Caribbean

Caribbean - Каріббіан

Підприємства громадського харчування і роздрібні мережі зацікавлені в цілорічному постачанні динь канталуп стабільно високої однорідної якості. Зараз це стало можливим завдяки асортименту сортів Caribbean від Рійк Цваан. Сорти ідентифікуються за назвою і наклейкою Caribbean.

Однорідна якість цілий рік

Всі сорти Caribbean мають:

  • яскраво-оранжеву м’якоть
  • помітно високий природний вміст цукру (за шкалою Брікса)
  • тривалий строк зберігання
  • тонку шкірку
  • гладку рівну поверхню без вм’ятин
  • малу насіннєву камеру

Плоди стабільно високої якості цілий рік завдяки наявності різних сортів для вирощування зимою і літом.

Гарний смак і зовнішній вигляд, ефективна обробка

Сорти Caribbean забезпечують постійну наявність динь Канталуп однакової якості. Це означає, що роздрібні мережі більше не повинні розчаровувати своїх клієнтів та дають підприємствам громадського харчування цілорічний доступ до популярних інгредієнтів для блюд, таких як фруктові салати. Яскраво-оранжева м’якоть і гладка шкірка надають плодам привабливий зовнішній вигляд. Ці дині мають значно солодший смак, ніж подібні фрукти.

Завдяки гладкій, тонкій шкірці та малій насіннєвій камері дині Caribbean прості в обробці та дають на 5-10 відсотків більше м’якоті, ніж звичайні сорти.