XX | HERO | VI24 |  Stories | Tatayoyo won the fruit logistica award

Новини - 12-03-2023

Tatayoyo® отримав нагороду Fruit Logistica Innovation Award 2023

Новий бренд снекових перців Tatayoyo отримав нагороду Fruit Logistica Innovation Award 2023! Цей унікальний, готовий до споживання перець із яскравим смаком є однією з надихаючих інновацій Rijk Zwaan в категорії овочів.

Новий бренд снекових перців Tatayoyo отримав нагороду Fruit Logistica Innovation Award 2023! Цей унікальний, готовий до споживання перець із яскравим смаком є однією з надихаючих інновацій Rijk Zwaan в категорії овочів.

Натхненні нагородою Fruit Logistica Innovation Award

Heleen van Rijn - Wassenaar, спеціаліст з маркетингу в категорії перцю компанії Rijk Zwaan, коментує: «Ми дуже раді та вдячні за нагороду для Tatayoyo. Це значне визнання нашого підходу до співпраці з клієнтами та партнерами. Хочу щиро подякувати всім, хто долучився до цього успіху!»

Tatayoyo - тропічна пригода

"Багато відвідувачів на Fruit Logistica мали можливість спробувати Tatayoyo," - продовжує Heleen van Rijn-Wassenaar. "Вони були приємно здивовані яскравим смаком цього снекового перцю. Наша компанія завжди прагне пропонувати продукти, спрямовані на підтримку розвитку ринку та створення додаткової цінності для виробників, торговельних мереж, споживачів та інших партнерів".

Новий досвід в категорії перцю

Історія Tatayoyo почалася більше десяти років тому коли селекціонери з Rijk Zwaan виявили «дикий» перець, який вибухає смаком. Вони одразу відчули, що це можливість створити щось справді інше. Щоб розробити перший комерційний гібрид Tatayoyo знадобилися роки схрещування сортів. Завдяки інтенсивній солодкості та більшій присутності ароматів, Tatayoyo є справді новим досвідом для категорії перцю. Як додатковий бонус, плоди Tatayoyo майже не містять насіння, що робить його ідеальним для перекусу.

Глобальна присутність Tatayoyo 

«Разом із нашими партнерами ми хочемо успішно представити цей продукт у якомога більшій кількості країн світу. І нагорода Fruit Logistica Innovation Award 2023 є величезним стимулом для цього». Партнери, які зацікавлені в Tatayoyo, можуть зв’язатися з Rijk Zwaan, щоб організувати локальні випробування та підготувати маркетинговий план.

Третя перемога

Отримання нагороди Fruit Logistica Innovation Award 2023 є визначним досягненням для Rijk Zwaan, оскільки компанія стала першою, яка отримала цю нагороду тричі. Раніше Rijk Zwaan вигравала у 2006 році з Salanova® і у 2017 році з KnoxTM. «Це надихає нас продовжувати впроваджувати інновації та рухатися вперед разом з нашими партнерами в світі свіжих продуктів», - підкреслює Van Rijn - Wassenaar.