Хрусткий салат

Хрусткий салат

Салат айсберг і салат ромен – це популярні види салату з високим рівнем споживання по всьому світу. Однак мережі роздрібної торгівлі та переробні компанії постійно вимагають інновацій. Наша селекційна команда взяла на себе складну задачу поєднання найкращих рис обох видів в одному салаті, щоб здивувати споживачів новим продуктом: хрустким салатом.

Поєднання сильних сторін

Компанія Рійк Цваан розширила свій асортимент салатів шляхом схрещування салату ромен з салатом айсберг. Хрусткий салат поєднує специфічні сильні сторони кожного виду:

  • Хрусткість
  • Солодкий смак
  • Відмінний термін зберігання
  • Інтенсивно-зелене листя по всій головці

Переваги

Хрусткий салат має багато переваг для виробників, мереж громадського харчування, переробних компаній, роздрібних мереж і споживачів. Такий салат є цікавою альтернативою салату айсберг і салату ромен. До переваг хрусткого салату:

  • Придатний для механізованого збирання як цілими головками, так і окремими листками
  • Придатний для чистого гідропонного вирощування (в воді)
  • Сильні краї листя
  • Залишається хрустким навіть в теплих або кислих умовах
  • Надзвичайно багатофункціональний з точки зору приготування і використання
  • Розширення категорії салатів і нове позиціювання допомагає збільшити прибутки

Рійк Цваан підтримує і консультує виробників і клієнтів з питань вирощування, переробки та маркетингу.

Ми надихаємо споживачів вживати більш здорові овочі через спеціалізований сайт, на якому можна знайти різні поради з приготування, довідкову інформацію і рецепти для споживачів: lovemysalad.com.

Розширений асортимент

Цей новий салат був успішно випробуваний у різних регіонах вирощування і доступний в Україні. Рійк Цваан постійно розробляє нові сорти та гібриди, такі як, наприклад, хрусткий салат невеликого розміру.