Переробка

Спеціальні сорти для переробки

Переробка овочів відразу після збору врожаю дозволяє зберегти корисні властивості продукту.

Заморожені, консервовані або висушені овочі є основою для різноманітних і корисних блюд, які легко готувати. Компанія Рійк Цваан пропонує асортимент сортів та гібридів овочевих культур, які особливо підходять для переробної промисловості.

Готові до переробки

Сорти овочевих культур нашої селекції для переробної промисловості мають високу врожайність, стійкість до захворювань і добру якість плоду як до, так і після переробки. Сорти нашої селекції для промислового сектору також підходять для механізованого збирання.

Сорти нашої селекції також характеризуються гнучкістю, що дозволяє легко використовувати їх, слідуючи звичайним планам-графікам промислового виробництва. Наприклад, вони демонструють добрі результати в широкому спектрі кліматичних умов і мають широке вікно збирання врожаю (завдяки їх здатності довго стояти в полі)

Певні сектори промисловості також виграють від таких ознак сортів, як висока концентрація натуральних барвників і ароматичних речовин або великий вміст сухих речовин. Ми приділяємо особливу увагу органічному виробництву.

Клієнти та наш продуктовий асортимент

Перероблені овочі представляють постійно зростаючий сегмент ринку для роздрібних торговців і  підприємств громадського харчування і виробників харчової продукції в усьому світі. Ми розуміємо потреби цих окремих груп клієнтів завдяки активним контактам з нашими партнерами з відповідних мереж. Це дозволяє нам приймати правильні рішення щодо наших програм селекціонування.

Ми постійно розширюємо свій асортимент продукції для підприємств переробної галузі. Тісно співпрацюємо з нашими клієнтами для отримання найкращих і найсмачніших перероблених продуктів. Наша мета – забезпечити споживачів різноманітним і здоровим продуктом.

Цікавитеся, як Рійк Цваан може допомогти розширити Вашу діяльність у сфері переробки овочевих культур? Із задоволенням відповімо на Ваші запитання.

Переглянути продукти можна у нашому каталозі 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.