Чайковський RZ F1
Огірок корнішон | Горбкуватий | Партенокарпічний
Огірок корнішон | Горбкуватий | Партенокарпічний
CS10725



• Ранній партенокарпічний огірок з високою віддачею раннього врожаю
• Співвідношення довжини плоду до товщини (діаметра) — 3,2:1,0
• Рекомендується для вирощування у відкритому ґрунті, а також плівкових і скляних теплицях у першій та другій культорозміні
• Придатний для споживання у свіжому вигляді та для переробки (консервування,
засолювання та промислової ферментації)
Докладніше• Співвідношення довжини плоду до товщини (діаметра) — 3,2:1,0
• Рекомендується для вирощування у відкритому ґрунті, а також плівкових і скляних теплицях у першій та другій культорозміні
• Придатний для споживання у свіжому вигляді та для переробки (консервування,
засолювання та промислової ферментації)
Артикули (-ів)
250 насінин
Код товару VfqmEPGS
1 000 насінин
Код товару UMqsKQoU
Подробиці
НазваЧайковський RZ F1
Номер12-78 RZ F1
ТипПартенокарпічний
Стійкість HRCcu/Px (ex Sf)
Стійкість IRCMV
Колір листкаAverage
Співвідношення довжини до діаметра3,2 : 1
Ринок призначенняCвіжий ринок, Переробка
Спосіб вирощуванняЗакритий ґрунт, Відкритий ґрунт
Посів у закритому ґрунті 1-ша культурозміна (тижні)3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Посів у закритому ґрунті 2-га культурозміна (тижні)23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32
Посів у відкритому ґрунті (тижні)18, 19, 20, 21, 22
Збір врожаю у закритому ґрунті 1-ша культурозміна (тижні)10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19
Збір врожаю у закритому ґрунті 2-га культурозміна (тижні)28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37
Збір врожаю у відкритому ґрунті (тижні)24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33
ОписРанній партенокарпічний огірок з високою віддачею раннього врожаю. Рекомендується для вирощування у відкритому ґрунті, а також плівкових і скляних теплицях у першій та другій культорозміні. Рослина відкрита, компактна, з доброю регенерацією та потужною кореневою системою. Добре тримає плодове навантаження впродовж усього періоду вирощування. Плоди великогорбкуваті,
темно-зеленого забарвлення. Відмінні смакові якості та внутрішня структура, без гіркоти. Співвідношення довжини плоду до товщини (діаметра) — 3,2:1,0. Придатний для споживання у свіжому вигляді та для переробки (консервування, засолювання
та промислової ферментації).
темно-зеленого забарвлення. Відмінні смакові якості та внутрішня структура, без гіркоти. Співвідношення довжини плоду до товщини (діаметра) — 3,2:1,0. Придатний для споживання у свіжому вигляді та для переробки (консервування, засолювання
та промислової ферментації).